PDF Print E-mail

Velkommen til loppemarked

Grefsen Skole

20. og 21. april 2018

Lørdag 10-16

Søndag 12-16


Loppemarkedet vil foregå i og rundt Grefsen flerbrukshall, og i nedre skolegård.Byens hyggeligste loppemarked?!


Vi har avdelinger for Møbler, Sport og isenkram, Glass og stentøy, Sko og vesker, Klær, Tekstil og bilder, Leker, Elektro og Bøker.

Vi har selvsagt også Café med sveler og hjemmebakte kaker, grill og popcorn!

Auksjon lørdag kl 13.

vipps_logo Vi tar imot betaling med Vipps! Se www.vipps.no for mer informasjon, bl.a. hvordan du laster ned vipps-app'en til din telefon. Vi har forskjellige Vipps-nummer for de enkelte salgs-butikkene, dette vil det være oppslag om på loppemarkedet.

Ta ellers gjerne med kontanter, så slipper du køen ved betalingsterminalen.

Hvordan finne fram?

Adresse: Grefsen skole, Kapellveien 71, Oslo. Se kart fra Google Maps her. Merk at Kapellveien er stengt for biltrafikk ved Grefsen Skole.

  • Med bil: Fra Storo (Ring 3), kjør Ring 3 nordover ca. 500m (forbi Esso) og kjør opp Betzy Kjelsbergvei til Grefsen Skole/Kapellveien. Parkering i Kapellveien. Det er også mulig å komme fra Grefsenveien, men det er vanskeligere å parkere her.
  • Med kollektivtransport: Ta trikk linje 11 eller 12 til Glads Vei, gå deretter vestover forbi kirka. Ved Kirkegårdsbakken går du ned og gjennom øvre skolegård. Det er også mulig å ta toget eller Ringveisbussen (23/24) til Nydalen Stasjon og rusle opp Skolebakken. Se ruter.no for mer info.

Velkommen til Loppemarked!

Om henting og levering av lopper

NB: Kun salgbare og hele lopper. Vi tar ikke imot hvitevarer eller tykke TV- eller PC-skjermer (CRT).

Henting i Grefsen/Disen-området

Vi henter lopper fredagen før loppemarkedet i Grefsen og deler av Disen Skolekretser, ovenfor Ring 3. Vi deler lapper i løpet av ukene før loppemarkedet. Har du fått loppelapp i postkassen hvor det står at vi henter, så henter vi hos deg!

NB: Noen gater på Grefsen/Disen er kuttet fra hente-rutene våre fra og med høsten 2016. Vi beklager dette, men det er altså fortsatt mulig å levere selv, se under.

Hvis det regner på fredagen, så sett gjerne loppene under tak (i en carport, f.eks.), eller legg en presenning over. Merk loppene gjerne med en tydelig lapp.

Mange kontakter oss og lurer på om de kan få hjelp til å bære lopper ut av huset. Vi kan ikke love dette, men spør sjåførene fredag! Sett ut noen andre lopper, og legg ved en lapp til sjåføren. Vi kan komme sent, så angi gjerne et senste tidspunkt for når vi kan ringe på.

Alle henvendelser om henting: Epost til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Levering på Grefsen Skole fredag

Lopper kan også leveres på Grefrsen skole fredagen før loppemarked, fra kl. 1700. Hvis du kommer med bil bør du kjøre opp Betzy Kjeldsbergs vei (fra Storo) eller komme Kapellveien fra Kjelsås.

Det er ikke adgang til å hensette lopper på Grefsen Skole før fredagen. Dette pga. av faren for brann.

(Og dette er ikke bare noe vi sier!)


Last Updated on Thursday, 14 December 2017 21:26